Agenda

Intocht Sint Nicolaas

Sinterklaas komt weer naar Den Hoorn!
Zaterdag 23 november is het weer zo ver: Sinterklaas zal aankomen in Den Hoorn.
Om 10.30 uur meert de Pakjesboot aan ten hoogte van De Bolle Kickert waar Burgemeester Arnoud Rodenburg en Elena Meloni de Sint zullen verwelkomen in Den Hoorn. Daarna volgt er een rondtocht door het dorp.
Zoals ieder jaar zijn er ook dit jaar twee sinterklaasshows, dit keer met Anders met Sander, in De Hoornbloem. Deze shows beginnen om 11.00 uur en 13.00 uur en duren 60 minuten. Kaarten à € 2,50 zijn verkrijgbaar bij Wessels Kaas en Noten en Oog voor Ogen in Den Hoorn, tegen contante betaling. De kaartverkoop start op dinsdag 29 oktober. Wees er snel bij, want op = op! Bekijk de poster voor het programma.

Tot 22 november 2019 kunnen kinderen meedoen met een kleurwedstrijd. Gebruik hiervoor deze kleurplaat.

Thema-avond OFMD "Wet arbeidsmarkt in balans"

Op dinsdag 26 november 2019 organiseert Ondernemersfederatie Midden-Delfland de thema-avond "Wet arbeidsmarkt in balans" in samenwerking met VMO-lid Verstegen HRM. Deze wetgeving gaat in per 1 januari 2020, een wet die van grote invloed is indien u medewerkers en/of uitzendkrachten in dienst heeft. Na de presentatie volgt er een netwerkborrel. Vanaf 19:30 uur zijn de leden welkom. De uitnodiging is per mail verzonden aan de leden van OVS, OVDH en VMO.